COACHING EN COUNSELING PRAKTIJK
Silvia Wetsels

Knoppenbalk Home Even Voorstellen Coaching Counseling Taalcoaching Tarieven Referenties Contact
Ga je de goede kant op?

OPVOEDEN!
Ook op deze site:

Coaching bij PESTEN

.
OPVOEDEN!

Opvoeden is niet altijd eenvoudig. Toen we dat kleine onschuldige hummeltje in onze armen hielden vlak na de geboorte had niemand een idee wat er nog allemaal op haar/zijn pad zou komen.

Wat iedere ouder wil is……Het beste voor zijn/haar kind. Maar wat is nu het beste voor je kind? Als je het thuis gezellig hebt met elkaar en op school gaat alles naar wens. Je kind zit lekker in zijn/haar vel dan heb je de ideale situatie bereikt en moet je vooral zo doorgaan als dat je bezig bent.

Maar stel nu dat het er op school en/of thuis niet zo gezellig aan toe gaat. Er heerst onrust. Hoe komt dat? Waar ligt dat aan? Heel graag help ik jou als ouder/verzorger om het thuis en elders weer gezellig te maken. Dit doe ik door samen met jou kritisch te kijken naar wat het gevolg is van jouw manier van opvoeden op het kind.

Wanneer kun je bij mij terecht:

o Mijn kind wordt gepest
o Mijn kind heeft driftbuien
o Mijn kind luistert niet
o Mijn kind is tegendraads
o Mijn kind is onhandelbaar
o Mijn kind is zo verdrietig
o Mijn kind is onzeker
o Mijn kind heeft geen zelfdiscipline
o Mijn kind heeft geen vriendjes

Het kan zijn dat het gedrag van je kind hoort bij de ontwikkeling van je kind op die leeftijd. Wat de reden ook zijn moge. Vaak kun je met behulp van heel kleine aanpassingen in de opvoeding heel grote resultaten bereiken. En dit al na een minimaal aantal gesprekken.

Mocht je hier meer over willen weten of een afspraak met me willen maken, dan hoor ik graag van je.

.
...

COACHING EN COUNSELING